Om Swex

Vilka är vi på Swex?

Vi på Swex är crypto entusiaster som har tröttnat på dem höga avgifterna som vi har på Kryptovalutor, och rentav den brist inom utvecklingen av Digitala tillgångar i sverige. Vi på Swex har därför börjat med en billigare tjänst än vad som för nuvarande erbjuds i sverige. Vi ville även utöka möjligheterna för alla svenskar därför har vi ett samarberte med CCN, CoinSwitch, Etherguiden och Swedex. För att du som kund enkelt och smidigt ska kunna ta del av allt inom digital investering direkt från våran hemsida. Välkommen till den moderna exchangen.

Hur skiljer ni er från era konkurenter?

Våra konkurenter har i princip stått stilla på marknaden i flera år. inte nog med att vi ger dig fler möjligheter till digitala tillgångar vi har även dem lägsta priserna på den svenska marknaden. Vi jobbar kontinuerligt på att uppdatera våran webbsida för att du som kund ska få en så bra upplevelse som möjligt.
vi har också valt att lägga huvudfokusen på Ether istället för bitcoin Ether ger dig helt nya investerings möjligheter inom crypto världen. ETH används för Crowdfunda nya företag och projekt, oftast med någon sorts satsning på blockchain relaterade lösningar.

BTCX drake första maskoten

Går de lita på att jag får min digitala valuta?

"Eftersom vi är ett helt nystartat företag så saknar vi givetvis referenser vårat företag finns registrerat hos bolagsverket. Vi har låga avgifter, tillgång till hela ethereum marknaden, strukturerade guider på svenska för nybörjaren som vill handla tillgångar i form av ERC-20 Tokens När du väl börjat använda våra tjänster är vi säkra på att du inte kommer vara missnöjd.
Välkommen till framtiden!