SweDeX

En Revolution i Decentraliserad Trading
Hög likviditet flera handels par snabb order hantering och helt decentraliserat!

SweDeX

Swedex är en decentraliserad exchange här kan du handla ERC tokens från Ethereum eller TRC tokens från Trons blockchain. Swedex är inte enbart begränsad till Ethereum trots att börsen körs på Ethereums blockchain.
Man använder sig av en On/off chain lösning för att behandla ordrar mycket snabbare och mellan flera olika blockchains du har handelspar i Ethereum, Tron, Bitcoin och TUSD Börja handla direkt!

Unikt koncept

Swedex är ett unikt koncept med hjälp av olika relayers och protocol kan man erbjuda hög likviditet och en snabb orderhantering. Något som tidigare gjort decentraliserade exchanges mycket begränsade och oattraktiva för traders.

Inte nog med det så introducerar även Swedex något som kallas trade mining.

Trade mining

Trade mining är ett helt nytt koncept som betyder att du som utförs trades på Swedex blir ersatt i tokens per spenderad ETH. Låt säga att Johan handlar 250 ZRX till ett pris av 3 Ether vid dagens slut har Johan 250ZRX och 3 SDD som han får i kompensation för att han har spenderat 3 Ether på Swedex.
Skulle johan istället ha köpt 250ZRX för 3 Ether sedan sålt 250 ZRX för 3.1 Ether då hade johan blivit kompenserad för totalt 6.1 Ether i slutet av dagen hade Johan då haft 3.1 Ether och 6 SDD Börja handla direkt!

SDD

SDD står för Swedex Dividends vilket är en ERC-20 Token. Som innehavare av SDD äger du rätten till att ta del av 100% av börsens avgifter som intjänas per utförd trade dina tokens motsvarar också äganderätt likt aktier och du röstar på olika uppdateringar och förslag om hur börsen ska styras och fungera.

Säkerheten är alltid på topp när du väljer att handla på en decentraliserad exchange ta inga onödiga risker om du inte behöver!

Mäklare

Swedex — DeX Trading

Swedex marknadens bästa decentraliserade mäklare för all din kryptohandel.

Psst visste du att du kan dela Swedex framgång med deras egna ERC-20 token? få 100% avkastning av platformens avgifter.

Binance — Ledande exchange

Binance är den ledande krypto exchangen här handlar du över 500 olika kryptovalutor och tillgångar! Även Binance är i fullfart med sin decentraliserade exchange.

Coinbase— 10$ Gratis

Coinbase var en av dem första aktörerna på markanden att introducera krypto kortköp. Coinbase driver även crypto exchangen GDAX. använda våran länk och få 10$ gratis när du registrerar dig.

Plus500 — ETFs krypto & Index

Hos Plus500 handlar du allt på den finansiella marknaden du kan även handla med hävstångseffekt vilket gör att du får mera köpkraft för ett mindre kapital.