SweDeX

En Revolution i Decentraliserad Trading

SweDeX

Swedex är en decentraliserad exchange här kan du handla ERC tokens från Ethereum eller TRC tokens från Trons blockchain. Swedex är inte enbart begränsad till Ethereum trots att börsen körs på Ethereums blockchain.
Man använder sig av en On/off chain lösning för att behandla ordrar mycket snabbare och mellan flera olika blockchains du har handelspar i Ethereum, Tron, Bitcoin och TUSD Börja handla direkt!

Unikt koncept

Swedex är ett unikt koncept med hjälp av olika relayers och protocol kan man erbjuda hög likviditet och en snabb orderhantering. Något som tidigare gjort decentraliserade exchanges mycket begränsade och oattraktiva för traders.

Inte nog med det så introducerar även Swedex något som kallas trade mining.

Säkerheten är alltid på topp när du väljer att handla på en decentraliserad exchange ta inga onödiga risker om du inte behöver!

Börs & Mäklare

Swedex — DeX Trading

Swedex marknadens bästa decentraliserade börs för all din kryptohandel.

Psst visste du att du kan dela Swedex framgång med deras egna ERC-20 token? få 100% avkastning av platformens avgifter.

Binance —CeX Trading

Binance är den ledande krypto börsen här handlar du över 500 olika kryptovalutor och tillgångar! Även Binance är i fullfart med sin decentraliserade börs.

Coinbase— 10$ Gratis

Coinbase var en av dem första aktörerna på markanden att introducera krypto kortköp. Coinbase driver även crypto exchangen GDAX. använda våran länk och få 10$ gratis när du registrerar dig.

Plus500 — CFD;er på Index, krypto och valuta

Hos Plus500 handlar du allt på den finansiella marknaden du kan även handla med hävstångseffekt vilket gör att du får mera köpkraft för ett mindre kapital.