Staking

Proof of Stake
Att verifiera transaktioner och skapa nya Ether

Proof of stake

Först och främst låt oss påpeka att Ethereum än så länge är ett POW system och inte ett POS. Vi väntar för tillfället på "Ethereum 2.0" som kommer låta oss hjälpa till att bekräfta transaktioner på Ethereum platformen utan att använda oss av Hashpower (POW) är du intresserad av Ethereums roadmap så kan du läsa den här

Varför?

Det hela är faktiskt rätt simpelt har du redan läst på lite om Bitcoin mining så bör du känna igen att Bitcoin förra året konsumerande lika mycket elektricitet som 159 Länder med ett proof of stake system behöver vi inte längre använda oss av datorkraft för att bekräfta transaktionerna och därför är det också ett bra miljöval!

Kolla på videon så får du se skillnaden på Proof of stake och Proof of work

Pssst! Visste du att som ägare av SDD (Swedex Dividends) tjänar du avgifter från Swedex. Du kan tjäna SDD genom att utföra trades på Swedex.

Börs & Mäklare

Swedex — DeX Trading

Swedex marknadens bästa decentraliserade börs för all din kryptohandel.

Psst visste du att du kan dela Swedex framgång med deras egna ERC-20 token? få 100% avkastning av platformens avgifter.

Binance —CeX Trading

Binance är den ledande krypto börsen här handlar du över 500 olika kryptovalutor och tillgångar! Även Binance är i fullfart med sin decentraliserade börs.

Coinbase— 10$ Gratis

Coinbase var en av dem första aktörerna på markanden att introducera krypto kortköp. Coinbase driver även crypto exchangen GDAX. använda våran länk och få 10$ gratis när du registrerar dig.

Plus500 — CFD;er på Index, krypto och valuta

Hos Plus500 handlar du allt på den finansiella marknaden du kan även handla med hävstångseffekt vilket gör att du får mera köpkraft för ett mindre kapital.