Smart Contracts


Vad är Smart Contracts?

"Smartkontrakt" är bara en fras som används för att beskriva datorkod som kan underlätta utbytet av pengar, egendom, aktier eller något av värde, när du använder ethereums blockchain blir ett smart kontrakt som ett självoperativt datorprogram,Som automatiskt körs när specifika villkor är uppfyllda.

Eftersom smarta kontrakt körs på blockchain, körs de exakt som programmerade utan möjlighet till censur, bedrägeri eller störningar från tredje part. Medan alla blockkedjor har möjlighet att behandla kod, är de flesta väldigt begränsade Etherum är annorlunda, I stället för att ge en uppsättning begränsade operationer, tillåter Ethereum utvecklare att skapa vilka operationer de vill ha. Det innebär att utvecklare kan bygga tusentals olika applikationer som går långt utöver vad vi tidigare sett.

Vad gör Smart Contracts?

Smarta kontrakt är komplexa och deras potential går långt utöver den enkla överföringen av tillgångar - de kan genomföra transaktioner inom ett brett spektrum av områden, från juridiska processer till försäkringspremier till crowdfundingavtal till finansiella derivat. Smarta kontrakt har potential att skilja mellan juridiska och finansiella områden. i synnerhet genom att förenkla och automatisera rutinmässiga och repetitiva processer vilket personer för närvarande betalar advokater och banker betydande avgifter för att utföra.

Skapa din egna kryptovaluta på Ethereum med hjälp av ett smart kontrakt. Även den med begränsad teknisk kunskap kan distrubera ett smart kontrakt med lite hjälp.

DAO är en demokratisk autonom organisation och med hjälp av en DAO hade du kunnat bygga ett eget "Land" som grundas på lagar som aldrig någonsin kan förändras.

Öppet du kan enkelt verifiera all kod skriven i ett smart kontrakt så att allt stämmer överens med vad utgivaren lovar.

Mäklare

Swedex — DeX Trading

Swedex marknadens bästa decentraliserade mäklare för all din kryptohandel.

Psst visste du att du kan dela Swedex framgång med deras egna ERC-20 token? få 100% avkastning av platformens avgifter.

Binance — Ledande exchange

Binance är den ledande krypto exchangen här handlar du över 500 olika kryptovalutor och tillgångar! Även Binance är i fullfart med sin decentraliserade exchange.

Coinbase— 10$ Gratis

Coinbase var en av dem första aktörerna på markanden att introducera krypto kortköp. Coinbase driver även crypto exchangen GDAX. använda våran länk och få 10$ gratis när du registrerar dig.

Plus500 — ETFs krypto & Index

Hos Plus500 handlar du allt på den finansiella marknaden du kan även handla med hävstångseffekt vilket gör att du får mera köpkraft för ett mindre kapital.