Ethereum

Decentraliserad applikations platform

Vad är Ethereum?

Ethereum misstas ofta för att vara en kryptovaluta och man jämför ofta BTC och ETH. Men Ethereum är en platform och inte en kryptovaluta, det närmaste Ethereum kommer en kryptovaluta är Ether som är "valutan" som ser till att nätverket fungerar.
Ether var från början tänkt att fungera som "Bensin" till Ethereum platformen.
Men Ether har snabbt vuxit fram som en ny sorts alternativ kryptovaluta.
Även om Ether kan betraktas som en sorts alternativ "kryptovaluta" så är det ändå inte relevant att jämföra den med kryptovalutor så som Bitcoin.

Allt kan Decentraliseras med Ethereum

Alla tjänster som är centraliserade kan decentraliseras med hjälp av Ethereum. Tänk på alla intermediära tjänster som finns i hundratals olika branscher. Från uppenbara tjänster som lån från banker till mellanhandstjänster. Sånt man sällan tänker på, men som också kan decentraliseras är titlaregister, röstsystem, regleringsöverensstämmelse och mycket mer. Ethereum kan också användas för att bygga decentraliserade autonoma organisationer (DAO). En DAO är helt självständig, decentraliserad organisation utan ensam ledare. DAO: s drivs av programmeringskoden, på en samling smarta kontrakt skrivna på Ethereum blockchain. Koden är utformad för att ersätta regler och struktur för en traditionell organisation, vilket eliminerar behovet av människor och centraliserad kontroll. En DAO ägs av alla som köper tokens, men i stället för varje token som motsvarar aktieandelar och ägande, fungerar tokens som bidrag som ger människor rösträtter.

Smart Contracts ger program utvecklare möjligheter vi tidigare inte sett på blockchain.

Decentraliserat Ingen auktoritet kontrollerar hur och när Ether skapas eller vilka transaktioner som godkänns. Detta är helt definierat av algoritmer och vem som helst kan vara en del av denna process, genom att vara en "miner".

Bygg decentraliserade applikationer så som decentraliserade börsar eller varför inte en decentraliserad autonom organisation

Investera i intresanta projekt med hjälp av en ICO eller du kanske har egna ideér men saknar kapital? Prova ta hjälp av ethereum crowdfunding!

Börs & Mäklare

Swedex — DeX Trading

Swedex marknadens bästa decentraliserade börs för all din kryptohandel.

Psst visste du att du kan dela Swedex framgång med deras egna ERC-20 token? få 100% avkastning av platformens avgifter.

Binance —CeX Trading

Binance är den ledande krypto börsen här handlar du över 500 olika kryptovalutor och tillgångar! Även Binance är i fullfart med sin decentraliserade börs.

Coinbase— 10$ Gratis

Coinbase var en av dem första aktörerna på markanden att introducera krypto kortköp. Coinbase driver även crypto exchangen GDAX. använda våran länk och få 10$ gratis när du registrerar dig.

Plus500 — CFD;er på Index, krypto och valuta

Hos Plus500 handlar du allt på den finansiella marknaden du kan även handla med hävstångseffekt vilket gör att du får mera köpkraft för ett mindre kapital.