Binance

No. 1 Centraliserad Krypto Börs

Binance

Är en krypto börs som har tagit marknaden med storm sedan sin start 2017. Utöver att bara vara en krypto börs så finns Binance Labs, Launchpad och Academy, en hel samlingsplats för krypto investeraren helt enkelt! vill du veta mer om tekniken bakom centraliserade börsar kan du läsa det här.
Det kan vara viktigt att förstå för din egen säkerhet.

Launchpad

För dem som är intresserade av att investera i STO/ICO så kan du hitta en hel del intressanta projekt hos Binance Launchpad
Har du själv en intresant idé så kanske du skulle kunna använda dig av Binance labs för att få kapital samt de rätta förutsättningarna.

Decentraliserat, säkert, unikt och med hög likviditet.
Välkommen till Swedex!

Börs & Mäklare

Swedex — DeX Trading

Swedex marknadens bästa decentraliserade börs för all din kryptohandel.

Psst visste du att du kan dela Swedex framgång med deras egna ERC-20 token? få 100% avkastning av platformens avgifter.

Binance —CeX Trading

Binance är den ledande krypto börsen här handlar du över 500 olika kryptovalutor och tillgångar! Även Binance är i fullfart med sin decentraliserade börs.

Coinbase— 10$ Gratis

Coinbase var en av dem första aktörerna på markanden att introducera krypto kortköp. Coinbase driver även crypto exchangen GDAX. använda våran länk och få 10$ gratis när du registrerar dig.

Plus500 — CFD;er på Index, krypto och valuta

Hos Plus500 handlar du allt på den finansiella marknaden du kan även handla med hävstångseffekt vilket gör att du får mera köpkraft för ett mindre kapital.